Swiss
DeLaVie Kids DeLaVie Kids

A szerethető vitaminital

A szerethető vitaminital

DeLaVie

„Végre nem kell győzködnöm Micit és Vencit, hogy vegyék be a vitaminokat. Egyszerűen imádják a DeLaVie Kids-et!” Ördög Nóra

Order
SWISS SWISS

„Végre nem kell győzködnöm Micit és Vencit, hogy vegyék be a vitaminokat. Egyszerűen imádják a DeLaVie Kids-et!” Ördög Nóra

Svájci gyógynövénykivonatokkal

Gondoskodj te is könnyedén gyermekeid egészséges fejlődéséről! A fejlődő szervezetnek sok vitaminra és ásványi anyagra van szüksége. Sok gyerek azonban nincs jóban a tablettákkal, de bármikor szívesen meginna egy finom italt.

A DeLaVie Kids tökéletes választás lehet az egyszerű, mindennapos vitaminbevitel támogatásához, hiszen folyékony állagának köszönhetően a hatóanyagok gyorsan felszívódnak. Vitaminitalunk többek között az immunrendszer normál működését támogató A- és C-vitamint, valamint a normál csontozat, fogazat és pszichológiai funkció fenntartásához szükséges kalciumot és magnéziumot tartalmaz.

Az összetevők mennyisége és aránya alapján italunk tökéletes vitaminkiegészítés a kicsik számára, ráadásul ízletes és könnyen fogyasztható. A DeLaVie Kids nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges színezéket.

1 doboz DeLaVie Kids tartalmaz:

C-vitamin 52 mg
A-vitamin 300 µg
E-vitamin 3,9 mg
B3-vitamin (niacin) 19,6 mg
B6-vitamin 0,52 mg
B12-vitamin 0,94 µg
B5-vitamin (pantoténsav) 2,25 mg
Kalcium 120 mg
Magnézium 56,3 mg
DeLaVie Kids

Gyakran ismételt kérdések

A DeLaVie Kids egy üdítő?
Bár a csomagolása alapján annak tűnhet, nem az. A DeLaVie Kids egy gyermekek számára kifejlesztett komplex vitaminital, ami vitaminokat és svájci gyógynövénykivonatokat tartalmaz.
Azért forgalmazzuk az üdítőkhöz és energiaitalokhoz hasonló dobozban, mert így tudjuk garantálni, hogy az italok hatóanyagai a fény hatására nem veszítenek hatékonyságukból. A csomagolás kiválasztásakor a magas minőség megőrzését tartottuk szem előtt.
Milyen ízekben kapható?
A DeLaVie Kids narancs-alma ízű, a termékcsalád más tagjai kaphatóak más ízekben is.
Tartalmaz cukrot, tartósítószert vagy adalékanyagot?
Italunk tartósítószer- és színezékmentes, azonban nyírfacukrot tartalmaz. Minden esetben gondosan ügyelünk arra, hogy italaink ízesítéséhez a legjobb minőségű nyírfacukrot használjuk. 100 ml DeLaVie Kids-ben 6,2 mg cukor található, ez átlagosan 30%-kal kevesebb, mint egy rostos üdítő cukortartalma, és megközelítőleg fele a szénsavas üdítők cukortartalmának.
Mikor érdemes a DeLaVie Kids-et választanom a gyermekeimnek?
Ha nehézkes vagy problémás vitamin- és folyadékbevitel, és egyszerű megoldást keresel rá, illetve, ha gyermeked csak üdítő formájában fogyaszt szívesen folyadékot, és valamilyen egészséges alternatívát keresel rá.
Mit jelent a svájci minőség a DeLaVie esetében?
Italaink alapreceptjét svájci élelmiszermérnökök fejlesztették ki, emellett gyógynövénykivonataink egy évszázados múltú svájci natúrmanufaktúra alpesi ültetvényéről származnak. A kompromisszummentes nívót a legmodernebb gyártástechnológia és a nagy gondossággal válogatott alapanyagok biztosítják.
Milyen gyógynövényeket tartalmaz a DeLaVie Kids ital?
Izsópfüvet, mályvalevelet és bergamott mentát. Ezeket a növényeket a népi gyógyászat évszázadok óta használja. A mályvalevelet az immunrendszer-erősítésre, méregtelenítésre, a veseműködés támogatására, anyagcsere-gyorsításra és az az emésztés serkentésére használják. A bergamott menta elsődleges felhasználási célja a vitalizálás, stresszoldás, az emésztés támogatása és a moderált fájdalmak enyhítése. Az izsópfű pedig a népi alkalmazás alapján baktérium- és vírusellenes hatást fejt ki, emellett támogatja a légzőszervek működését.
Gyermekem laktóz- és/vagy gluténérzékeny, fogyaszthatja a DeLaVie Kids-et?
Igen, italunk nem tartalmaz sem laktózt, sem glutént.
Vegánok is fogyaszthatják a DeLaVie Kids-et?
Nem, termékünk állati eredetű alapanyagokat is tartalmaz, ezért fogyasztását vegánoknak nem javasoljuk.
Hány éves kortól ajánlott a DeLaVie Kids fogyasztása?
Termékünk 6 hónapos kortól fogyasztható.
Helyettesíthetem-e a vitamintablettákat az itallal?
Igen, az ital a vitaminbevitel-kiegészítéseként szolgál hagyományos étrend esetében. Folyékony állagának köszönhetően a benne lévő vitaminok nagyon gyorsan felszívódnak a szervezetben, ráadásul finom ízének köszönhetően a gyerekek örömmel fogyasztják.
A DeLaVie Kids fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet. Amennyiben orvos által előírt vitaminbevitelre van szükség, a termék fogyasztása előtt mindenképpen konzultáljon gyermeke kezelőorvosával!